Smide i Bunkeflostrand

Hej och hopp alla glada läsare! Jag hoppas att alla mår prima idag och att ni har haft en ytterst trevlig dag vad ni än har haft för er. Som ni vet så skriver jag mycket om nöje och fritid här på bloggen och fokuserar mycket på min gård här hemma där det ständigt finns saker att pyssla med och fixa. Idag tänkte jag skriva lite om något som jag tror att en hel del av er som har uttryckt liknande intressen skulle kunna dra nytta av.

Jag tänkte nämligen skriva om ett företag vid namn Am Art som erbjuder sina tjänster till alla som vill ha hjälp med något inom smide här i Bunkeflostrand eller någonstans i dess omnejd. Jag vet ju att det var en hel del av er som hörde av er till mig när jag visade bilder från gården och hade massor av frågor, funderingar och fina saker att säga om detaljerna som jag visade upp. Först och främst vill jag tacka er för det, men jag kan inte ta åt mig all ära utan den lägger jag helt och håller på Am Art som är mycket erfarna och rutinerade inom sitt yrke och jobbar på ett mycket drivet, engagerat och omsorgsfullt sätt. Jag kan ju även nämna att de är otroligt trevliga och glada individer, vilket aldrig skadar, eller hur? 

Du gillar kanske också...