Lymfmassage

Lymfsystemet kallas ofta för det bortglömda systemet. Ett lyftsystem som fungerar ser till att kroppen försvarar sig mot infektioner genom att ta bort slaggprodukter eller gifter. Syftet med lyftmassage är att städa upp kroppen genom att stimulera och öka farten på lyftsystemet. Din kropp kommer då lättare att pusha ut vätska och slagg från vävnader och ut i blod omloppet igen, där det renas och till sist transporteras ut ur kroppen genom svätt och urin.

 

Lymfmassagen utförs primärt genom strykningar och tryck i flödets riktning mot de tätaste lymfnoderna som finns vid nyckelbenen, armhålorna, bakom bröstbenet och längs de stora blodkärlen i buken. På det sättet ser man till att lymfan passerar förbi dessa lymfnoder som agerar som reningsfilter.

Om du skulle vilja prova denna magiska behandling hade jag rekommenderat att ni tar en sväng förbi Waerna Om i Stenungsund eller om ni ringer dit direkt för att få en lymfmassage som är något helt annat än vanlig hederlig massage. Prova! Efter behandlingen kände jag mig som en helt ny människa.