Lite mer om Reikihealing

Reiki är en japansk teknik för stressreducering och avslappning som också främjar läkning. Det administreras av lägger på händer och bygger på tanken att en osynlig livskraftenergi flyter genom oss och det som får oss att leva. Om livskraftenergin är låg är vi mer benägna att bli sjuk eller känna stress, och om den är hög, kan vi vara lyckliga och hälsosamma.

Ordet Reiki består av två japanska ord – Rei som betyder Guds visdom eller högre kraft och Ki som är livskraftenergi. Så Reiki är faktiskt andligt styrd livskraftenergi.

En behandling känns som en underbar glödande strålning som flyter genom och omkring dig. Reiki behandlar hela personen, inklusive kropp, känslor, sinne och ande som skapar många fördelaktiga effekter som inkluderar avslappning och känsla av fred, säkerhet och välbefinnande. Många har rapporterat mirakulösa resultat.

Reiki är en enkel, naturlig och säker metod för andlig helande och självförbättring som alla kan använda. Det har varit effektivt för att hjälpa nästan alla kända sjukdomar och sjukdomar och skapar alltid en positiv effekt. Det fungerar också i samband med alla andra medicinska eller terapeutiska tekniker för att lindra biverkningar och främja återhämtning.

Jag hittade en reikihealer i Västerås som var jätte bra och jag skulle starkt rekommendera henne vidare!

Du gillar kanske också...